Konec sezóny 2011/2012…

08.04.2012 23:46

Volejbalová sezóna 2011/2012 je za námi a nezbývá než uzavřít tuto sezónu následujícími slovy.

Letošek pro nás bohužel nebyl ten z nejúspěšnějších. Karty byly rozdány nekompromisně, a byť o jedno vítězství padá náš tým z druhé ligy do krajské soutěže a neprobojoval se hájit svou účast alespoň v baráži. Smutným faktem je to, že volejbal v Karlovarském kraji v podstatě není a tak nezbude, než za kvalitnějším volejbalem vyrazit na turnaje.

Je dost možné, že naše letošní výsledky na to nevypadaly, ale stálo nás to všechny nesmírné úsilí celou sezónu odehrát a nerozsypat se (ke konci sezóny si zkušený masér Luděk s Láďou již vůbec nevěděl rady). Opravdu jsme všichni dělali, co jsme mohli, ale ani odevzdané maximum na většinu týmů nestačilo a tak uhraných 11 vítězství, bylo top na které jsme dosáhli.

Naše největší díky patří našim výtečným fanouškům. Naše výkony občas rozhodně nepatřily do druhé ligy, ale naši neúnavní a věrní fanoušci nás stále táhli kupředu a patří nepochybně do Final four! Bez jakýchkoli pochyb karlovarský kotel a naši kotelníci s pantátou Luciperem v čele patří na první místo! Nebyl jediný tým, který by nám nezáviděl burácení při domácích zápasech.

Děkujeme také všem, kteří nás ve volejbale po celou tu dobu podporovali, ať už to jsou sponzoři, masér Luděk, neustálý lavičkář a statistik (mimochodem, nevím zda ty statistiky, někdo někdy vidělJ) Míša,  Pedagogická škola tak i přítelkyně, manželky a rodina, která často musela ustoupit tomuto krásnému sportu až na druhé místo.

V neposlední řadě bych rád poděkoval celému týmu, všem kluků, kteří celou sezónu bez výjimky makali a dali tak přednost dřině před pohodovým odpočinkem o víkendech. Všichni jsme hráli, hrajeme a budeme hrát volejbal se srdcem a rádi co nám budou klouby kloubovat. Je to krásný sport a my k němu budeme přistupovat s radostí. Není to ale jen samotná hra, kvůli které se scházíme. Je to i parta lidí, která pro nás znamená hodně…tuším, že se tomu v jiném odvětví říká přátelství. Někteří z nás se scházejí už pěknou řádku let a mnozí z nás za tu dobu již vystřídali několik životních partnerů a životních etap.

Mé hlavní díky, ale patří Štětináčovi, bez kterého by mnozí z nás hráli okres, nebo dokonce nehráli vůbec. Štětináč, který věnoval a věnuje v našem týmu volejbalu nejvíce, prostě ten který ví nejlépe z nás, že hrát ligu není o tom přijít k nataženému saku a hrát. Tímto Ti Víťo, děkuju za úžasně strávených pár roků po boku skvělých lidí.

 

A co bude dál? Budeme bojovat, chceme dál hrát a opět postoupit do druhé ligy. Jak jsme se ale v této sezóně přesvědčili, naše síly na to nestačí. Někteří již zdravotně na tom nejsou nejlépe a každý zápas bolí víc a víc. Chceme vytrvalou prací vytvořit stabilní kádr, který nás bude moci v budoucnu nahradit a kráčet v našich šlépějích. Do našeho týmu jsou vítáni všichni, kteří chtějí hrát volejbal a mají vůli se zdokonalovat. Naším cílem není vytvořit tým plný hvězd, ale partu lidí, kteří svým společným úsilím dosáhnou radosti a uspokojení ze hry.

 

Čomale, romale, Čomale, romale, nic, nic, nic!!!

 

Hrabě

AKTUALITY
Jablonec - K.Vary 3:1
Jablonec - K.Vary 3:1

Novinky

Modřany - Karlovy Vary

14.02.2012 21:51
11.2.2012 Modřany - K.Vary 3:0,...

K.Vary - Praga

14.02.2012 21:46
4.2.2012 K.Vary - Praga 1:3,...

domácí zápas s Libercem

29.01.2012 12:25
VK K.Vary - TJ Lokomotiva LIberec ...

Záznamy: 13 - 15 ze 93

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>