Chabařovice očima Josefa Sobotky

23.01.2012 22:35

 

Druhého letošního zápasu se Zdeněk Malich pro zranění, a Tomík pro nemoc nemohli zúčastnit. A tak sestavu obohatil pouze nadějný veterán J. Sobotka a Daniel Krejčí - posila z Perštejna.  Bohužel, zápas v Chabařovicích žádnou změnu k lepšímu nepřinesl. Už v prvním setu se projevila absence dobrého příjmu, a  následná bezzubost útoku. Soupeře jsme neměli čím překvapit. A tak byl pro něj snadnou kořistí. Ani po střídání se naše hra nezlepšila, a tak po hodině a deseti minutách bylo po všem. Lze snad vyzdvihnout jen výkon libera, v podání nestárnoucího Míši Suváka.

Do druhého zápasu nastoupila značně pozměněná sestava, a to zejména na postu libera. Vědom si skvělého výkonu Míši, statečně se ho ujal Víťa. Prvotní nadšení slavilo částečné úspěchy. V prvním setu druhého zápasu jsme se dokonce ujali výrazného vedení. Ale soupeř trpělivou hrou začal skóre dorovnávat. V koncovce pak ukázal svou sílu a pevné nervy, a dokázal ji uhrát ve svůj prospěch. Další sety se bohužel nesly ve stejném duchu, jako první zápas. Takže za hodinu a půl jsme šli do sprch.

Můžeme jen doufat že domácí prostředí a skvělá podpora našich fandů, nás vybičují k lepším výkonům, a k tolik potřebným vítězstvím.

                                                                                        J. S.

AKTUALITY
Jablonec - K.Vary 3:1
Jablonec - K.Vary 3:1

Novinky

Karlovy Vary - Malá Skála

07.03.2012 22:13
V sobotu 10.3.2012 přivítáme v naší tělocvičně...

Svátek má Tomáš

07.03.2012 22:08
  Všem Tomášům z našho týmu přejeme vše...

Zakončení sezóny

18.02.2012 20:13
Zakončení sezóny a rozloučení se s fanoušky pro...

Záznamy: 7 - 9 ze 93

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>